Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: vybusna
vložené: 17. 07. 2011 17:13:36

simca mne by sa zase za 40 minut surove neurobili co by sa co robilo. tych 40 minut je podla mna v pohode....aspon pre moju ruru. S tymto casom pecenia ja mam vo vseobecnosti vela problemov. Ja musim pridat minimalne hodinu naviac, ako je uvedene, pretoze mam vzdy vsetko tvrde. Zemiaky pecene na plechu v rure....uplne vazne peciem hodinu....a to nie su vobec nejako na sebe na kope. ja to nechapem. a to mam tu v mnichove plynovu ruru a sporak je sto rocny a mozem na nom piect len na plne gule, ak stiahnem plyn, tak uplne zdochne. Ale v bystrici mam klasiku teplovzdusnu a tak som sa tesila, ze sa to vsetko zmeni a prd...to iste. Manzelova maminka v jihlave ta strcila pekac do rury a do polhodiny sme jedli....zemiaky krasne makke a este aj zapecene... Tak neviem co mam robit....



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz