Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
simca mne by sa zase za 40 minut surove neurobili co by sa co robilo. tych 40 minut je podla mna v pohode....aspon pre moju ruru. S tymto casom pecenia ja mam vo vseobecnosti vela problemov. Ja musim pridat minimalne hodinu naviac, ako je uvedene, pretoze mam vzdy vsetko tvrde. Zemiaky pecene na plechu v rure....uplne vazne peciem hodinu....a to nie su vobec nejako na sebe na kope. ja to nechapem. a to mam tu v mnichove plynovu ruru a sporak je sto rocny a mozem na nom piect len na plne gule, ak stiahnem plyn, tak uplne zdochne. Ale v bystrici mam klasiku teplovzdusnu a tak som sa tesila, ze sa to vsetko zmeni a prd...to iste. Manzelova maminka v jihlave ta strcila pekac do rury a do polhodiny sme jedli....zemiaky krasne makke a este aj zapecene... Tak neviem co mam robit....